Alpha UNI 20

Rugalmas és tökéletes LIDAR megoldások új generációja

Kategória:

Leírás

Alpha UNI 20

Rugalmas és tökéletes LIDAR megoldások új generációja

Részletek

alpha-uni-20-au20-multi-platform-high-end-lidar-mapping-geospatial

Kiváló pontosság

Az AlphaUni 20 integrálja a CHCNAV saját tervezésű, nagy pontosságú navigációs algoritmusát, amely több mint 19 éve áll rendelkezésre. A szkenner ismételt 5 mm-es hatótávolság-pontosságával együtt nagy abszolút pontosság elérését teszi lehetővé 2-5 cm között, még kihívásokkal teli környezetben is.

Erős penetráció

A fejlett többszörös célpont képességgel az AlphaUni 20 maximum 16 célvisszhangot támogat, ami erős növényzetbehatolási képességet biztosít a talajfelszín könnyű megszerzéséhez és valódi DEM, DSM kimeneti eredmények generálásához.

Hatékony munkafolyamat

A CHCNAV a teljes csomagot kínálja a LiDAR megoldás hozzáadásához a felhasználói geomatikai szolgáltatásaihoz. Teljesen automatizált valóságrögzítés és valós idejű küldetésfigyelés a CoCapture SW és a CoPre desktop SW intelligens pontfelhő feldolgozása segítségével.

Könnyű és integrálható

Az AlphaUni 20 LiDAR nagyon könnyű és kompakt, összesen 2,75 kg és 3,25 kg ortokamerával, az új LB5+ autós készlethez pedig mindössze 10,7 kg a teljes tömeg. A gyorskioldó kialakítás egy kattintással, az Alphaport csatlakozásokkal a tápforráshoz és a kamerához az AlphaUni 20 gyors és egyszerű telepítését teszi lehetővé.

ISMERTETŐ

Az AlphaUni 20 a költséghatékony többplatformos mobil térképrendszer új generációja, amely a CHCNAV legkorszerűbb LiDAR technológiájára épül, és a térinformatikai piac demokratizálására összpontosít. A CHC LiDAR technológia által a pontfelhősűrűség, a precizitás és a felmérési pontosság legjobb kombinációjával a piacon egyedülálló rugalmas telepítés, tervezés pontos pontfelhőt és magával ragadó panorámaképeket biztosít olyan alkalmazásokhoz, mint az útburkolatok, az autópálya-karbantartás vagy a jármű felmérés. Légi felmérés esetén az AlphaUni 20 kiváló adatteljesítményt kínál a növényzet behatolási képessége, mérési tartománya, nagy pontossága és az összegyűjtött adatok sűrűsége tekintetében.

LETÖLTÉSEK

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Mobil térképezési megoldás
alpha3d
Professzionális légi adatgyűjtő radar
alphaair-10-aa10-professional-airborne-lidar-rgb-system-gnss-imu-point-cloud-mapping-chc-navigation
Professzionális UAV valósághű platform
bb4
AA450: Airbone LIDAR rendszer beépített IMU-val, GNSS-vel, 3D-s szkennerrel és kamerával
aa450-lidar-system-chcnav