TG63 gréder vezérlés

Nagypontosságú automatikus gréder vezérlő rendszer

Kategória:

Leírás

TG63

Nagypontosságú automatikus gréder vezérlő rendszer

Részletek

tg-63-grade-control-system-3d-automatic-grade-control-gnss-ins-grader-dual-gnss-ins-chc-navigation

+/- 2cm vágási pontosság

Nagy dinamikájú kettős, GNSS+INS Pozícionálás
A CHCNAV GR-Tech technológiája a kettős GNSS és inerciális helymeghatározásával garantálja a maximális pontosságot a földgyaluk működésében. A gép helyzetétől függetlenül, ±2 cm-en belül. A többsávos GNSS érzékelő több korrekciós forrás vételét támogatja beleértve az NTRIP RTK-t és az UHF bázisállomást, az Ön működési feltételeinek megfelelően. A gyors reagálású szeleprendszer, több elemmel, nyomáscsökkentőkkel, beállítja a vágóél helyzetét a pontosság fenntartása. Ez biztosítja, a munkavégzés pontosságát, és azt, hogy csak a megfelelő mennyiségű anyagot mozgassák.

Robosztus kialakítás és megbízhatóság

Megnövelt tartósság építőipari környezetben
A TG63 ipari kialakítása úgy készült, hogy ellenálljon az építkezés során várható zord környezetnek. Por- és vízálló alkatrészek, masszív, tükröződésmentes érintőképernyő és tartós, nagy válaszadási képességű szelepmodul biztosítja a gyors, megbízható munkát egész évben. A TG63 vezérlőrendszer a projekteket termelékenyebbé teszi,,óvja agépeket, gyorsabb megtérülést biztosítva a befektetésnek.

Gyorsan, könnyen használható szoftver

Intuitív GradeNav szoftver a gyors betanuláshoz.
A GradeNav szoftver 10,1 hüvelykes ipari tablet-en fut, színes kijelzővel az optimális olvashatóság érdekében. Támogatja a szabványos AutoCAD DXF-et, beleértve a felületeket, lejtőket, TIN-eket és útjellemzőket, hogy hatékonyan tudja kezelni az összes általános földmunkát. A GradeNav intuitív szoftvere növeli a tapasztalt gépkezelők hatékonyságát, sőt, a kevesebb tapasztalattal rendelkezőknek, minden segítséget megad a projektek lebonyolításához. Számos, felhasználó által meghatározott konfiguráció állítható be a munkaterület üzemi paramétereit figyelembe véve, ettől a kezelő dolga egyszerűbb és könnyebb.

Biztonságos működés minden helyzetben

Az irányítás mindíg kéznél van
Mivel a biztonság a munkahelyen kritikus, a kezelők gyorsan be- és kikapcsolhatja az automatikát a legkülső vezérlőkarok mellé felszerelt kapcsolókkal. A kézi felülírás mód lehetővé teszi a kezelők közvetlenül átvehetik az irányítást a vágóél felett vészhelyzet esetén.

ISMERTETŐ

A CHCNAV 3D Gréderekhez tervezett vezérlő rendszere javítja a hatékonyságot és pontosságot. A nagy pontosságú GNSS helymeghatározás és a GR technológia megbízható 3D helyzet és iránymeghatározást biztosít a vágóél vezérléséhez, függetlenül az induláskori helyzettől. A vágóél valósidejű automatikus vezérlése szükségtelenné teszi a terület karókkal való megjelölését, a vágóél mindig a tervezett felületet fogja elkészíteni.

A 10,1 hüvelykes ipari érintőképernyő közvetlen tartja a rendszer működését. A GradeNav szoftvert teljes és felhasználóbarát vezérlést biztosít a gépkezelő számára. A munkarészletes megjelenítése, az információk, beleértve a projekt konfigurációt, a bevágási és feltöltési adatokat, valamint a munkaterület kiterjesztése mindig elérhetők. A nagyobb biztonság érdekében – opcionális – hátsó kamera áll rendelkezésre, mely még szélesebb kilátást biztosít a munkaterületre, a kezelő számára.

A TG63 bármilyen méretű építőipari vállalkozás számára komplett, integrált megoldást kínál, amely lehetővé teszi a munka gyorsabb elvégzését. A jobb eredményeket az adatok általános összefüggéseinek, összetételének és tömörségének köszönhetően érjük el, kiküszöbölve a munkálatok utólagos átdolgozását.

LETÖLTÉSEK

TG 63 katalógus

magyar nyelvű