Terepi szoftver

Földmérési és térképészeti applikáció Androidra

Kategóriák: ,

Leírás

LandStar 8

Földmérési és térképészeti applikáció Androidra

Részletek

landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation

Felhasználóbarát

Könnyen használható, és megtanulható
hatékony funkciók
A LandStar™ 8 egyszerű és intuitív elrendezése, a nagy térképablakok és éles grafika, a felmérés és a térképezés minden felhasználó számára egyszerűbb. Csak a szükséges információk jelennek meg, és a nem használtak elrejthetők, így még egyszerűbb a kezelés. Integrált oktatóvideók állnak rendelkezésre amikből a terepen dolgozók gyorsan elsajátíthatják az alkalmazást. A moduláris tervezés rugalmasságot és gazdag funkciókészletet biztosít, hatékony szoftverré teszi a LandStar™ 8-at, amely így minden követelménynek megfelel.

Felmérés másodperceken belül

Egyszerűsített project,és koordinált rendszer menedzsment.

Projekt létrehozásakor a LandStar™ 8 könnyen átmásolja a koordináta-beállításokat, kontrol pontokat, kitűzendőket egy másik kézi vezérlőről,  egyszerűen a QR-kód beolvasásával. A projekteket kényelmesen rendszerezhetjük előzményeik és tulajdonságaik szerint, vagy akár szerkeszthetjük, megkönnyítve a korábbi munkák keresését. Egyedi koordináta rendszerek, geoid modellek, kódtáblázatok létrehozásával dinamikusan frissíthetjük a helymeghatározáshoz szükséges adatbázisunkat. A LandStar™ 8 tartalmaz egy kalibrációs varázslót, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyen használhassák.

Alaptérképek

CAD alapú térképek megjelenítése pillanatok alatt

grafikaimotorja gyorsabban, simábban nyitja meg a DWG és DXF térképeket, a jobb felhasználói élmény érdekében.  A legfeljebb 200 MB méretű DXF fájlok kevesebb, mint 10 másodperc alattnyithatók meg CHCNAV kézi vezérlőkön. Az intelligens alaptérkép funkciók közé tartozik „Gyors kódolás”. Az egykattintásos funkciókódoláshoz hozzon létre vonaljellemzőket így is növelve termelékenységet. A LandStar™ 8 támogatja a külső referencia fájlok automatikus megnyitását, felismeri a CAD hosszegységeket, és lehetővé teszi a szerkesztést CAD alaptérképeken közvetlenül a terepen.

Bővített felhő kapcsolat

A felhőintegráció hatékony megoldást jelent az irodával való együttműködéshez.

A LandStar™ 8 egy integrált felhő alapú egység köré készült projekt támogató architektúra, a biztonsági mentéshez, többfelhasználós munkához, adattárolásra és sok más értékes tulajdonsággal. Távoli támogatás funkció segíti az irodai ügyfélszolgálatot a felhasználó kérdéseinek megválaszolásában, és személyre szabott műszaki támogatásában. A „Megosztási kód” funkcióval A felhasználók gyorsan átvihetik a projektadatokat az irodai számítógépek és terepi vezérlők között, vagy azok között a vezérlők között, amelyek egy munkaterületen, projekten dolgoznak.

ISMERTETŐ

A LandStar™ 8 a gyakorlatban bevált adatgyűjtő alkalmazás Android-eszközökhöz és CHCNAV-adatkezelőkhöz. Moduláris felépítése lehetővé teszi a felhasználói felület testreszabását az egyedi igények kielégítésére hogy a felhasználó egyszerűen, és hatékonyan dolgozhasson. A LandStar™ 8 térképprojektek fejlett grafikus, megjelenítése példátlan terepi élményt biztosít a felhasználóknak.

A LandStar™ 8 könnyen használható munkafolyamat-kezelésre és intuitív grafikus felületre épül, a nagy pontosságú földmérési és térképészeti projektek hatékony végrehajtásához. A LandStar™ 8 sokoldalúan integrálja az összes földmérési funkciót a különböző alkalmazásokhoz, beleértve az építési felmérést, kontrolpont mérést, eredeti CAD projekt támogatást, gyors és pontos pont, vonal és felület kitűzést, útépítést, térinformatikai adatgyűjtést stb. Átfogó, iparági szabványnak megfelelő adatimport és -export lehetőségeket kínál. A formátumok lehetővé teszik a LandStar™ 8 zökkenőmentes integrálását a meglévő szoftverkörnyezetekbe, és biztosítják az azonnali termelékeny használatot.

LETÖLTÉSEK

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK
i93
Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez
lt800-h-android-tablet-gnss-gis-data-collection-chcnav