LT 800H Tablet

Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez

Kategória:

Leírás

LT 800H Tablet

Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez

Részletek

lt800-h-android-tablet-gnss-gis-data-collection-chcnav

Közelebb hozza a pontosságot

Használja ki az összes GNSS hálózat nyújtotta pontosságot

Az LT800H az RTK Android táblagépek kategóriájában a legjobb centiméteres vagy deciméteres pontosságot szolgáltatja a legnehezebb terepi körülmények között is, a beépített nagy teljesítményű, 1408 csatornás GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou GNSS modulnak és a kiváló GNSS helix antennának köszönhetően. A beépített 4G modem zökkenőmentes csatlakozást biztosít a GNSS RTK korrekciókat szolgáltató hálózatokhoz.

Hordozható és sokoldalú

GMS tanusítvány a kompatibilitás érdekében

Az LT800H Google Mobile Service (GMS) és Android Enterprise Recommended (AER) tanúsítványok nyugalmat biztosít a szoftverkompatibilitás tekintetében és optimális teljesítményt. A táblagépet úgy tervezték, hogy a legtöbb applikációval zökkenőmentesen működjön, népszerű vállalati adatgyűjtő alkalmazások állnak rendelkezésre a Google Play Áruházban. Az LT800H minősítése biztosítja a legmagasabb szintű biztonságot és könnyű használatot, így ideális a meglévő IT-be való egyszerű integráláshoz.

Minden szempontból nagy teljesítmény

Tegye zökkenőmentessé az adatgyűjtést

Az LT800H RTK Android tablet növeli a termelékenységet a beépített 2,0 GHz-es, nyolcmagos processzorral, amely nagyméretű térképeket és adatkészleteket jelenít meg késedelem nélkül. Két SIM-kártyás 4G modemje gyors és megbízható kapcsolat a területen dolgozó csapatok között. A napfényben is látható 8,1 hüvelykes Corning Gorilla Glass3 IPS érintőképernyő hosszabb élettartamot biztosít mindenben környezetben. Az LT800H kapacitív, multi-touch képernyője lehetővé teszi az adatrögzítést tollal, kesztyűben vagy nedves kézzel is.

Tartsa biztonságban adatait

IP67 terepállóság, és 9000mAh Li-ion akkumulátor

Az LT800H Android RTK táblagépet arra tervezték, hogy ellenálljon a zord környezetnek és a kedvezőtlen időjárásnak, ideális feltételeket, biztosítva, hogy adatai mindig biztonságban legyenek. Az LT800H lenyűgöző 8 órás akkumulátor-élettartamot kínál, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy az adatgyűjtésre összpontosítson anélkül meg kelljen szakítania a munkát. A hosszabb akkumulátor-élettartam kevesebb

ISMERTETŐ

Az LT800H RTK Android táblagép a tökéletes megoldás a hatékony és produktív mobil munkaerő számára.

Centimétertől deciméterig terjedő helymeghatározási pontosságot szolgáltat ez a hordozható, robusztus és sokoldalú táblagép. Tökéletes a precíziós GIS-hez, adatgyűjtéshez, törvényszéki térképezéshez, építkezéshez, környezettanulmányokhoz, vagy tereprendezéshez.

8,1 hüvelykes, napfényben is jól olvasható kijelzője megkönnyíti a térinformatikai adattáblázatok, összetett vektoros és raszteres térképek egyértelmű megtekintését, és nagy felbontású képek még közvetlen napfényben és erősen megvilágított területeken is jól láthatók. IP67-es besorolású, ipari kialakítása lehetővé teszi a mindennapi használatot nehéz körülmények között is, így előnyös választás az igényes terepfelmérő számára.

Az LT800H precíziós GNSS helymeghatározó technológiát kínál minden olyan szervezet számára, amelynek pontos és megbízható adatokra van szüksége a terepen, akár egyetlen kezelővel, akár nagy létszámú terepi személyzettel.

LETÖLTÉSEK

LT 800H katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK
i93
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation