Alpha3D

Mobil térképezési megoldás

Kategória:

Leírás

Alpha3D

Mobil térképezési megoldás

Részletek

alpha3d

Nagy teljesítményű lézerszkenner

Nagy hatótávolságú szkennelés, akár 420m felett. Rendkívűl gyors szkennelés, akár 1 millió pont másodprecenként. Nagy pontfelhő sűrűség, még nagy sebességű vezetés esetén is. A pontfelhő kiváló minősége, alacsony zajszint mellett.

Nagyfelbontású 360 °-os kép

30 MP HDR panoráma kamera, kiváló képminőséggel. Teljesen kalibrált pontfelhők és panoráma képek. További érzékelőket is hozzáadhat, hogy extra információkhoz juthasson.

Gondolj a jövőre!

2 darab RS232 port – külső eszköz csatlakoztatásához. Készen áll a 2. szkenner csatlakoztatására – pontfelhő nagyobb sűrűségének érdekében. A 2. GNSS antenna – a vasúti és vízi alkalmazásokhoz. Könnyen ki- és betehető SSD kártya – raszteres adatátvitelhez.

Jármű-független platform

Bármi legyen is a feladat, az Alpha3D könnyen felszerelhető különböző platformokra, beleértve a különböző típusú járműveket, vonatokat, vasúti kocsikat és csónakokat. Gyorsan és hatékonyan összegyűjti a nagy sűrűségű pontfelhők és erőteljes képadatokat, de további információkat kaphat további érzékelők, például nagy felbontású kamera, termikus fényképezőgép, GPR, hangjelző vagy extra profil hozzárendelésével.

ISMERTETŐ

A CHC Navigation a térinformatikai szakembereknek egy prémium, nagyteljesítményű, járműfüggetlen mobil térképezési megoldást kínál, amely ebben a dinamikusan változó világban lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban és pontosabban végezhessék munkájukat a befektetéseik megtérülése érdekében.

Az Alpha3D robusztus kialakítású, de ugyanakkor könnyű és kompakt. ötvözi a legmodernebb nagyteljesítményű hardvereket, mint például a nagy hatótávolságú, ultragyors és precíz lézerszkennert, a nagyfelbontású HDR panormáma kamerát, GNSS vevővel és egy precíz inerciális mérőrendszerrel. Mindezen tulajdonságai alapján az ALPHA3D-t a jelenlegi piac egyik leginnovatívabb rendszerének tartják.

LETÖLTÉSEK

Alpah3D katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Rugalmas és tökéletes LIDAR megoldások új generációja
alpha-uni-20-au20-multi-platform-high-end-lidar-mapping-geospatial
Professzionális légi adatgyűjtő radar
alphaair-10-aa10-professional-airborne-lidar-rgb-system-gnss-imu-point-cloud-mapping-chc-navigation
Professzionális UAV valósághű platform
bb4
AA450: Airbone LIDAR rendszer beépített IMU-val, GNSS-vel, 3D-s szkennerrel és kamerával
aa450-lidar-system-chcnav