LT 700 Tablet

Masszív 8 hüvelykes táblagép a mobil munkaerőhöz

Kategória:

Leírás

LT 700 tablet

Masszív 8 hüvelykes táblagép a mobil munkaerő hatékonyságának és termelékenységének fokozására

Részletek

lt700

IP 67

Vékony és könnyű: 235 mm x 146 mm x 13 mm és 560 g
A praktikus és sokoldalú, nagyteljesítményű LT700 táblagép tökéletes társ a terepmunka során. Élénk és éles 8 hüvelykes, 450 cd / m2-es napfényével olvasható érintőképernyője tökéletesen jeleníti meg a térképet és az adatokat.

Alkalmazások

Az Android 8.1 operációs rendszer vezérelt
A GMS (Google Mobile Service) tanúsítvánnyal rendelkező LT700 zökkenőmentesen futtatja a Google Play Áruházban elérhető professzionális alkalmazásokat.

Erős és tartós kivitel

8000 mAh Li-ion akkumulátor
A robusztus kialakítás, a puha sarokvédőkkel és a hosszú akkumulátor-élettartam biztosítja az LT700-nak azt a képességét, hogy teljes munkanapon át megszakítás nélkül működjön.

Nagy teljesítmény

Octacore 2,2 GHz-es processzor
A nagy térképek és adatkészletek futtatása késés vagy lassulás nélkül még hatékonyabbá teszi a munkát. A dual-SIM 4G modem gyors és megbízható kapcsolatot biztosít.

ISMERTETŐ

A CHCNAV LT700 robusztus táblagépe ideális társ, amelynek célja a mobil munkaerő hatékonyságának és termelékenységének fokozása, a különféle iparágakban és alkalmazásokban. A 8 hüvelykes, napfényre néző  képernyővel az LT700 tökéletesen megjeleníti a GIS adattábláit, összetett vektor- és rasztertérképeit vagy nagy felbontású képeit.

A fogyasztói minőségű táblagépekkel ellentétben az LT700 ipari IP67-es kivitel egész nap igénybe vehető szélsőséges környezetben és körülmények között. Portól, esőtől, szélsőséges hőmérsékletektől, valamint véletlenszerű 1,2 m-es eséstől védve van, tehát az LT700 segítségével mindig biztonságban tarthatja adatait.

LETÖLTÉSEK

LT 700 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Terepálló kontroller
hce600
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation