i83

„All-in” IMU-RTK GNNS vevő

Kategória:

Leírás

i83 GNSS

„All-in” IMU-RTK GNNS vevő

Részletek

i83

Több, mint RTK vevő

1408 csatorna és iStar technológia

Az i83 GNSS antenna másodpercek alatt inicializál, és megőrzi az RTK pontosságot még komoly kihívásokkal teli környezetben is. Gyorsindítási funkciója a bekapcsolást követően 30 másodpercen belül készenléti állapotba helyezi magát, így az adatgyűjtés minden eddiginél gyorsabb amikor egyik helyről a másikra megyünk. A harmadik generációs nagy nyereségű antenna akár 30%-al növeli a műholdjelek követésének hatékonyságát.

Terepre tervezve

18 óra üzemidő egyetlen feltöltéssel

Az i83 GNSS antenna ultra alacsony fogyasztású SoC (System-on-Chip) rendszere megnöveli a felmérési időtartamot és szükségtelenné teszi a tartalék vagy külső akkumulátorokat. Akár 18 óra üzemidő elérhető hálózatos RTK üzemmódban, és akár 9 óra UHF Bázis üzemmódban. A magnéziumötvözet háznak köszönhetően rendkívül robosztus, ütés-, por-, és vízálló.

Okosabb kapcsolatok mint valaha

Páratlan univerzalitás

Az i83 rendelkezik minden kapcsolati lehetőséggel, melyre szüksége lehet egy felmérőnek terepi munkája során. A beépített WiFi, Bluetooth és NFC technológiák zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak a terepi vezérlőkkel és tabletekkel. Az integrált 4G és UHF modemek bármilyen GNSS felmérési módot lehetővé tesznek, legyen az RTK Rover, vagy Bázis alkalmazás. A nagy felbontású színes kijelző tiszta képet ad az
i83 aktuális állapotáról. Legyen szó akár UHF Bázis állomásról, nyers adatok rögzítéséről utófeldolgozáshoz, a kijelzőnek köszönhetően
egyszerűen konfigurálhatjuk a vevőt.

GNSS felmérő eszköz mindenkinek

Hatékony IMU-RTK felmérés

Az i83 beépített IMU érzékelőjének köszönhetően akár 30%-al növeli a felmérési sebességet és hatékonyságot. A 200 Hz-es inerciális modul valós idejű, interferenciamentes inicializálása mindössze 5 másodperc alatt elérhető, és 3 centiméteres pontosságot biztosít 30°-os dőlés mellett is.

ISMERTETŐ

Az i83 GNSS vevő több, mint egy univerzális, 1408 csatornás többsávos IMU-RTK antenna, ez egy tökéletes RTK felmérési eszköz, melyet bármely földmérési, építőipari vagy térképészeti szakember alkalmazhat akár Rover, akár Bázis megoldásként. A beépített csatlakozási moduloknak köszönhetően, mint WiFi, Bluetooth, NFC, UHF, 4G, megbízhatóan és hatékonyan használható számos alkalmazási helyzetben.

Az i83 GNSS vevő a CHCNAV harmadik generációs antennáját és a legújabb iStar algoritmust ötvözi, mely 30%-al növeli a hatékonyságot. Beépítésre került egy prémium, kalibrálás nélküli IMU Szenzor is, ami nagyban javítja az RTK mérések hatékonyságát. A hosszabb felhasználási időre tervezett i83 az intelligens energiagazdálkodásának köszönhetően akár 18 órányi folyamatos merest tesz lehetővé.

LETÖLTÉSEK

i83 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK
i93
Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez
lt800-h-android-tablet-gnss-gis-data-collection-chcnav
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation