HCE600

Terepálló kontroller

Kategória:

Leírás

HCE600

Terepálló kontroller

Részletek

hce600

Erős platform, helyi adatgyűjtéshez

Android 10 operációs rendszer

A HCE600 nagy teljesítményű, nyolcmagos Helio MTK 6762 processzorral rendelkezik, amely akár 2GHz-en is működik. 12nm-es processzortechnológiája a legjobb teljesítményt nyújtja, 50%-al gyorsabban fut és 25%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint elődei. Az Android 10 operációs rendszer zökkenőmentes CAD-rajzkezelést és alaptérkép-megjelenítést tesz lehetővé késés nélkül, és növeli a termelékenységet. A nagy teljesítményű LPDDR4 memória gyorsabban, kevesebb energiával továbbítja az adatokat, így a nagy projektfájlok azonnal feltölthetők. A HCE600 beépített 4G mobil modemmel érkezik a stabil és megbízható internetkapcsolat érdekében, és tartalmazza a CHCNAV LandStar Surveying and Mapping App 90 napos próbaverzióját. A LandStar integrált felhőszolgáltatásai megkönnyítik az adatok megosztását és egy kattintással bárhonnan elérhető távoli támogatást.

Mobilis munkaerő számára tervezve

Elegáns, könnyű, premium dizájn

A HCE600 mindössze 1,54 cm vastag és mindössze 345 g tömegű, így ez a rendkívül könnyű kézi számítógéppel élmény a terepi munka. A terepi használatra optimalizált ergonomikus kialakításon alapuló egykezes markolat kiváló kezelhetőséget biztosít. Az oldalán található testreszabható gyorsbillentyű lehetővé teszi az egylépéses mérést a gyors adatbevitel érdekében. Az egész napos akkumulátor-üzemidő megszakítás nélküli adatgyűjtést biztosít a terepen.

Brilliáns HD+ kijelző

Végezze terepi adatgyűjtését sokkal hatékonyabban

A nagy fényerejű, 5,5 hüvelykes HD+ kijelző átfogóbbá és intuitívabbá teszi a projektek áttekintését. Az összetett felmérési munkák, a DXF alaptérképek és adattáblázatok sokkal részletesebben jelennek meg, mint korábban. Az akár 500 nites fényerőnek köszönhetően az adatok mindig könnyen olvashatók, akár közvetlen napfényben is.

Kiterjedt terepi teljesítmény

Ütés-, por- és vízálló

A HCE600 Asahi DragonTrail™ üveg kijelzője rendkívül strapabíró és karcálló. A MIL-STD 810 tanúsítvány és az IP67 minősítés garantálja a rendkívüli tartósságot és megbízhatóságot. A kilenctengelyes iránytű és giroszkóp kijavítja a mágneses interferencia miatti hibákat, hogy pontos irányinformációt biztosítson.

ISMERTETŐ

A HCE600 egy könnyű, kompakt, professzionális Android 10 alapú adatgyűjtő alfanumerikus billentyűzettel. Kifejezetten a terepen végzett földmérési és térképészeti műveletekhez tervezték. 5,5 hüvelykes DragonTrail™ kijelzője rendkívüli tartósságot, hosszú távú teljesítményt és hihetetlen láthatóságot kínál napfényben is.

A kapcsolódási modulokkal, köztük a Bluetooth 5.0-val, a két sávos 2.4G és 5G WiFi-vel, a 4G modemmel a HCE600 megbízhatóan dolgozik kedvenc GNSS antennáihoz. Rendkívül robosztus, ellenáll a 1,5 méteres betonra történő ejtésnek, és megfelel a szigorú IP67 és MIL-STD-810H szabványoknak. A controller a LandStar7 szoftverrel érkezik, amelyben több, mint 100 000 szakember bízik világszerte.

LETÖLTÉSEK

HCE600 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation
Masszív 8 hüvelykes táblagép a mobil munkaerőhöz
lt700_v