Apache4 USV

ADCP & mélységmérő USV

Kategória:

Leírás

Apache4

ADCP & mélységmérő USV

Részletek

apache4

Fejlett navigációs vezérlő

Integrált adaptív vízáramlás mérő – vonal és lebegő technológia

Az automata rendszer lehetővé teszi, hogy az APACHE 4 hajó pontosan a keresztmetszet mentén haladjon még áramlás közben is. A lebegő technológiának köszönhetően az APACHE 4 stabil marad a turbulens áramlásban, ezáltal javítva az áramlásbecslést.

Kompatibilis legtöbb ADCP szenzorral

Sokoldalú, akár 30kg hasznos terhet elbír

Az APACHE 4 különösen alkalmas az olyan felhasználók számára, akik M9, RTDP 1200, RiverPro vagy RiverRay ADCP szenzorokat használnak szívesen, és megfizethető pilóta nélküli megoldásokat keresnek. Nem csupán ADCP szenzort kínál, hiszen a D230 szonárnak köszönhetően mélységmérésre alkalmas.

Integrált Single-beam szonár

Bővítse pilóta nélküli felmérési palettáját

A Single Beam adatok használhatók az ADCP fenékkövetés pontosságának ellenőrzésére, sőt az adatok közvetlenül betáplálódnak az ADCP szoftverébe.

Intelligens navigáció

A helymeghatározás IMU-val támogatott

Az APACHE 4 nagy pontosságú pozíciót és stabil irányt biztosít az ADCP számára. IMU érzékelőjének köszönhetően takart környezetben is nagy pontossággal dolgozik. Az akadályelhárító rendszer és fedélzeti kamera biztonságot nyújt a felhasználónak. Komfortosan üzemeltethető a partról.

ISMERTETŐ

Az Apache 4 egy pilóta nélküli hajó (USV), amely a piacon elérhető Acoustic Doppler Current Profiler (ADCP) rendszerek széles skáláját támogatja. Automata üzemeltetést kínál sekély merüléssel, nagy navigációs pontossággal, és stabil úszással. A víz áramlási sebességén, és vízhozamán túl mélységet is mér. Nagyon kompakt, egyszerűen kezelhető, könnyen vízre bocsájtható, és szállítható.

Az Apache 4 rendszerbe épített adaptív vízáramlás és lebegő navigációs technológia jelentősen javítja az áramlásbecslés pontosságát. Ha a környezeti feltételek nem megfelelőek a GNSS helymeghatározáshoz, a belső GNSS+IMU modulnak köszönhetően a pozíció megfelelő.

Az Apache 4 alkalmazása tökéletes megoldást kínál olyan helyeken, ahol nagyobb méretű hajók nem férnek el, vagy aminek megközelítése nem biztonságos, pl. árvízszintmérés során.

LETÖLTÉSEK

Apache4 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Mobil térképezési megoldás
alpha3d
Rugalmas és tökéletes LIDAR megoldások új generációja
alpha-uni-20-au20-multi-platform-high-end-lidar-mapping-geospatial
Professzionális légi adatgyűjtő radar
alphaair-10-aa10-professional-airborne-lidar-rgb-system-gnss-imu-point-cloud-mapping-chc-navigation
Professzionális UAV valósághű platform
bb4
AA450: Airbone LIDAR rendszer beépített IMU-val, GNSS-vel, 3D-s szkennerrel és kamerával
aa450-lidar-system-chcnav