Rólunk

A 2003-ban alapított CHC Navigation egy tőzsdén jegyzett társaság, amely innovatív GNSS navigációs és helyzetmeghatározó megoldásokat hoz létre.

A CHC Navigation világszerte jelen van, több mint 100 országban forgalmaz és több mint 1300 alkalmazottal rendelkezik a Geomatics Technologies egyik leggyorsabban növekvő vállalataként.

Hátterünk

A CHCNAV gyorsan bővül földrajzilag, üzleti és marketing központokban.Az ügyfelekkel való közelség kulcsfontosságú tényező a távolabbi ügyfelek igényeinek egyértelmű megértése szempontjából, egy ilyen rendkívül gyorsan változó környezetben.

Ezt az elvet követve hozta létre a cég az európai központját 2017 tavaszán, melynek székhelye és szervízközpontja Budapesten található.

Integrált megoldások

A CHCNAV és leányvállalatai integrált megoldások globális szolgáltatói, a földitől a légi felmérésig, a hagyományos GNSS RTK felméréstől kezdve a tömeges adatgyűjtésig 3D mobil térképészeti megoldásokkal, gépi vezérlés és mezőgazdasági automatizálás révén, mindezt valós idejű infrastruktúrán keresztül a hálózati RTK megoldástól a fejlett bridge monitoring rendszerekig.

Globális technikai support

A CHCNAV és leányvállalatai integrált megoldások globális szolgáltatói, a földtől a légi felmérésig, a hagyományos GNSS RTK felméréstől kezdve a tömeges adatgyűjtésig 3D mobil térképészeti megoldásokkal, gépi vezérlés és mezőgazdasági automatizálás révén, mindezt valós idejű infrastruktúrán keresztül a hálózati RTK megoldástól a fejlett bridge monitoring rendszerekig.