AlphaAir 10

Professzionális légi adatgyűjtő radar

Kategória:

Leírás

AlphaAir 10

Professzionális légi adatgyűjtő radar

Részletek

alphaair-10-aa10-professional-airborne-lidar-rgb-system-gnss-imu-point-cloud-mapping-chc-navigation

Kiváló pontosság és laser

Az AA10 magában foglalja a CHCNAV nagy pontosságú navigációs algoritmusát, amely több mint két évtizedes fejlesztés eredménye. A szkenner 5 mm-es ismételt tartomány-meghatározási pontosságával kombinálva a rendszer kivételes abszolút pontosságot ér el 2 és 5 cm között, még a legnehezebb és legnagyobb kihívást jelentő környezetben is. Az AA10 nagy hatótávolságú méréseket tesz lehetővé akár 800 m-ig. Nagy sebességű, 500 000 pont/másodperc sebességű letapogatást tesz lehetővé, és egy beépített folyamatosan forgó tükörrel, akár 250 scan/sec pásztázási sebességet tesz lehetővé, így részletesebb adatokat biztosít a kritikus feladatokhoz.

Hatékony munkafolyamat

A CHCNAV teljes csomagot kínál a LiDAR mérte adatok hozzáadásához a felhasználói geomatikai szolgáltatásokhoz. A SmartGo SW teljesen automatizált valóságrögzítést és valós idejű adatnézetet, a CoPre desktop SW pedig félautomata pontfelhő-feldolgozást biztosít.

Erős áthatolás

A fejlett, többszörös célpont követő képességgel az AA10 akár 8 visszaverődést is támogat a kiváló növényzet áthatolási képesség érdekében. A talajfelszínek rögzítése és a pontos digitális magassági modellek (DEM) és digitális felszíni modellek (DSM) létrehozása egyszerűvé vált még a sűrű növényzetű, nehéz környezetben is.

Kis súlyú és magasan integrált

Az AA10 LiDAR rendszer hihetetlenül könnyű és kompakt, mindössze 1,55 kg. Ez 30 perces működési időt biztosít olyan drónokon, mint a DJI M350. Az AA10 felszerelése gyors és egyszerű, köszönhetően az Alphaport egykattintásos csatlakozásának az UAV áramforrásához.

ISMERTETŐ

Az AA10 a CHCNAV intelligens légi felmérési rendszerének új generációja. Hat év innováció és három év termékfejlesztés eredménye, amelyet a CHCNAV legmodernebb LiDAR technológiája működtet. Egyesíti a felmérési minőségű, nagy pontosságú LiDAR-t, a pontos helymeghatározó és tájékozási rendszert, valamint a teljes képkockás ipari kamerát. A CHCNAV úttörő pontfelhőés képfúziós modellező algoritmusával kombinálva felmérési minőségű, rendkívül hatékony és költséghatékony 3D adatrögzítést és -feldolgozást biztosít a CHCNAV teljes munkafolyamatában. Az AA10-zel végzett egyetlen adatgyűjtés lehetővé teszi a 3D adatok gyors és pontos beszerzését, forradalmasítja a hagyományos légi felmérési technikákat, és újabb áttörést hoz a légi felmérés iparágban.

LETÖLTÉSEK

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Mobil térképezési megoldás
alpha3d
Rugalmas és tökéletes LIDAR megoldások új generációja
alpha-uni-20-au20-multi-platform-high-end-lidar-mapping-geospatial
Professzionális UAV valósághű platform
bb4
AA450: Airbone LIDAR rendszer beépített IMU-val, GNSS-vel, 3D-s szkennerrel és kamerával
aa450-lidar-system-chcnav