i93

Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK

Kategória:

Leírás

i93

Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK

Részletek

i93

Technikai és hybrid megoldás

Fejlett GNSS RTK teljesítmény, a környezeti kihívásokhoz

Az i93 GNSS vevő 1408 csatornát kezel, minden műhold konstellációval számol, minden frekvenciát követ. Integrált RF SoC processzorral és iStar CHCNAV technolódiával működik. Megbízható, és pontos helymeghatározási adatokat szolgáltat, 15% kal növelve a GNSS RTK teljesítményt. A beépített hybrid “motor” és a keskeny sávú interferencia csökkentés javítja a GNSS adatok minőség ét, így a jelkövetési képességek több mint 20% kal javítják az RTK teljesítményt.

Vizuális navigáció és kitűzés

Egyszerű, egylépéses kitűzés egy pillanat alatt.

Az i93 csúcsminőségű kamerákat integrál, hogy a magával ragadó 3D vizuális navigáció kiemelkedő élmény legyen. A LandStar ™ szoftver 3D vizuális nézetében a felmérőket egy világos, egyértelmű nyílvezérli. A képen megjelenő kitűzendő pont aktuális távolságával, és irány eltérésével együtt. Az i93 GNSS vevő a CHCNAV 200Hz es Auto IMU kiküszöböli a kézi inicializálást, ezzel is egyszerűsítve a terepi felmérést.
A 3D vizuális képességek vonalas kitűzékor is rendelkezésre állnak, akárcsak a CAD alapú térképes kitűzések is. Így a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is 50% kal gyorsabbá teszi a munkát.

Visual survey és 3D modeling

Előtérbe kerül a pontosság: Bármilyen pont egyszerűen mérhetővé válik

Az i93 Visual RTK egyesíti a GNSS, az IMU és a prémium kategóriájú globális záras kamera és video fotogrammetria technológiai elemeit melyekkel felmérési minőségű 3D koordinátákat szolgáltat valós videókból másodpercek alatt. Könnyen felmérhetők a korábban nehezen elérhető, takart és veszélyes pontok a terepen. A dinamikus panorámás videofelvétel és automatikus képillesztés, akár 60% kal javítja a termelékenységet. Automatikus nagy sebességű sorozatfelvétel akár 85% os átfedéss el biztosítja a sikeres feldolgozást. Azok a földmérők, akik a könnyű, gyors és pontos mérést lehetőségét keresik, az i93 Visual RTK ideális eszköz.

Gyors, megbízható ipari minőségű automata-IMU

Megbízhatóság, pontosság az automatikus IMU inicializálással

Az i93 GNSS vevőben a CHCNAV legmodernebb, legkorszerűbb 200 Hz es Auto IMU ja van, amely kiküszöböli a kézi inicializálást. és egyszerűsíti a terepi felmérést. Az IMU korrekciók akkor is rendelkezésre állnak, ha a botot a vállon, kézben vagy vízszintesen fogva
hordozzák. Az i93 IMU RTK automatikus dőlés kompe nzációs technológia akár 30% kal is növelheti a földmérési, mérnöki és térképezési hatékonyságot Az i93 lehetővé teszi a mérést és a kitűzést a bot akár 30 fokos dőlése mellett is.

Sokoldalú terepi használatra tervezve

Megszakítás nélküli működés bármelyik RTK üzemmódban

Az i93 Visual RTK rendelkezik az összes csatlakozási lehetőséggel, amely egy a földmérőnek bármilyen GNSS felmérési projekt elvégzéséhez szüksége van. A beépített Wi Fi, Bluetooth és NFC technológiák lehetővé teszik a zökkenőmentes csatlakozást a terepi adatvezérlőkhöz, és táblagépekhez. A beépített 4G és UHF modemek támogatják az összes GNSS felmérési módot. Az intelligens energiagazdálkodás biztosítja az akár 34 órás GNSS RTK hálózati roverként való működést, és szükségtelenné teszik a tartalék, vagy külső akkumulátorok használatát.Nem számít, hogy hol és mikor használja, az i93 GNSS néziumötvözetből készült
háza ütés –, por és vízálló.

ISMERTETŐ

Az i93 GNSS vevő egy rendkívül sokoldalú RTK vevő, amely integrálja a legújabb GNSS-t, IMU-t és prémium kettős kamera technológiát a még lenyűgözőbb felhasználói élmény érdekében. A 3D s vizuális kitűzési funkciója páratlanul egyszerű és kényelmes használatot biztosít, növelve a hatékonyságot bármilyen építkezési projekthez. A hagyom ányos felmérés video fotogrammetriával kiegészítve, lehetővé teszi a pontos felmérést és hozzáférést a korábban nehezen elérhető, takart, ill veszélyesen megközelíthető pontokhoz is. Az i93 GNSS használható a ferdetengelyű képekből generált légi felmérések kiegészítésére, hiszen adatai kompatibilisek a legnépszerűbb 3D modellező szoftverekkel. Az i93 GNSS vevő a innovatív CHCNAV iStar GNSS RTK algoritmusával számol. GNSS vevője minden műhold rendszer jeleivel számol,lehetővé téve a pontos pozicionálást még a legnehezebb helyszíni körülmények között is. Az i93 Auto IMU ja automatikus inicializálással rendelkezik, kiküszöböli a kézi inicializálással járó gondokat és leegyszerűsíti a felmérési műveleteket a terepen. Az i93 az ideális megoldás a terepi feladatok gyors, pontos és hatékony elvégzéséhez.

LETÖLTÉSEK

i93 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez
lt800-h-android-tablet-gnss-gis-data-collection-chcnav
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation