i90 Pro

Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz

Kategória:

Leírás

i90 Pro GNSS

Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz

Részletek

i90

Több konstelláció követése

Kombinálja a GPS, Glonass, Galileo és BeiDou műholdakat.

A 336-csatornás GNSS “motor” által táplált i90 Pro robusztus és megbízható RTK-pozíciót biztosít minden földmérési projekthez és helymeghatározó alkalmazáshoz.

L-BAND PPP Korrekciók

Kompatibilis az L-Band és az RTX™ korrekciós jelekkel.

Csatlakoztatva a 3-dik L-Band sávjavító korrekcióhoz, az i90 Pro GNSS pontos, decimeter alatti pozícionálást biztosít, gyakorlatilag minden olyan régióban, ahol RTK hálózat, GSM lefedettség vagy a hagyományos GNSS bázisállomás nem áll rendelkezésre.

Bővített csatlakoztathatóság

A vezérlő azonnali NFCpárosítása.

Az i90 Pro GNSS ötvözi a csúcsminőségű csatlakoztatási modulokat: Bluetooth, Wi-Fi, NFC, 4G, és UHF radio modem. A 4G modem könnyebbé teszi a használatot, ha RTK hálózaton dolgozik. A belső UHF rádiómodem pedig lehetővé teszi a bázistól a rover vevőig az 5 km-es távolságot.

Nagy pontosság. Bárhol

Növelje a felmérés és kitűzés sebességét akár 20%-kal.

Az i90 GNSS vevőbe beépített IMU, valós időben biztosítja az interferenciamentes és automatikus dőléskompenzációt. A 3 cm-es pontosság 30 fokos dőlésszög tartományban már elérhető.

ISMERTETŐ

Az i90 Pro GNSS vevőegység egyesíti a CHCNAV legújabb IMU-RTK technológiáját és az L-Band korrekció szolgáltatásokkal való kompatibilitását az RTK pozicionálás kibővítéséhez bárhol.

A szokásos MEMS-alapú GNSS vevőkkel ellentétben az i90 Pro GNSS IMU-RTK ötvözi a legkorszerűbb GNSS RTK típusokat, a csúcskategóriás kalibráció nélküli IMU érzékelőt és a fejlett GNSS nyomkövető képességeket, hogy drasztikusan növelje az RTK megbízhatóságát.

Az i90 automatikus dőléskompenzátora akár 20% -kal növeli a felmérés és a kitűzés sebességét. Az építési és földmérési projekteket nagy pontossággal hajtja végre, a hagyományos GNSS RTK felmérés határait meghúzva.

LETÖLTÉSEK

i90 Pro katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK
i93
Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez
lt800-h-android-tablet-gnss-gis-data-collection-chcnav
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation