i73

Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz

Kategória:

Leírás

i73 GNSS

Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz

Részletek

i73_product

Több konstelláció követése

Kombinálja a GPS, Glonass, Galileo és BeiDou műholdakat.

A 624-csatornás GNSS “motor” által táplált i73 robusztus és megbízható RTK-pozíciót biztosít minden földmérési projekthez és terepi munkához.

Az i73 magnéziumötvözetének köszönhetően az osztály legkönnyebb vevői közé tartozik: csak 0,73 kg az akkumulátorral együtt. Több mint 40% -kal könnyebb, mint egy tipikus GNSS vevő, így kényelmesebb a használat és az üzemeltetés. Az i73 kompenzálja a felmérési tartomány pólusának legfeljebb 45 ° -os dőlését, kiküszöbölve a rejtett vagy nem biztonságos pontok felmérésével járó kihívásokat.

Az osztály legjobbja

Teljes 624 csatornás GNSS haladó követéssel.

Az integrált 624 csatornás GNSS technológia kihasználja a GPS, a Glonass, a Galileo és a BeiDou előnyeit, különösen a legújabb BeiDou III jelet, és folyamatosan megbízható adatminőséget nyújt.

Intenzív használhatóság

15 órás működési idő.

Az integrált nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor akár 15 órás működést biztosít a terepen. Az egész napos projekteket egyszerűen elvégezhetjük, anélkül, hogy aggódnánk a töltöttség miatt. A beépített USB-C rendkívül kényelmes az i73 töltéséhez, szabványos okostelefon-töltőkkel vagy külső tápegységekkel.

A munka elvégzésének a legjobb módja

Sokoldalú GNSS rover, amely lefedi az Ön jelenlegi és jövőbeli igényeit.

Az i73 zökkenőmentesen csatlakozik az RTK GNSS hálózatokhoz, bármely Android vezérlőn vagy okostelefonon keresztül a Landstar terepi adatgyűjtő szoftverrel. Ha egy helyi UHF GNSS állomással dolgozik egy helyen, az i73 a belső modemje segítségével könnyen UHF módba kapcsolható. A CHCNAV iBase GNSS állomásával kombinálva a GNSS RTK felmérés valóban eléri a következő szintű működési tapasztalatokat.

ISMERTETŐ

Az i73 GNSS vevő a teljesítmény feláldozása nélkül eltávolítja a hordozhatóság akadályait. A teljes GNSS technológiával a kategóriájában a legjobb GNSS jelkövetést biztosítja még zord környezetben is, lehetővé téve a GNSS felmérését a megszokott korlátokon túl. Az i73 GNSS a legújabb újításokat tartalmazza, például egy inerciális modult, amely kompakt kivitelben biztosítja az automatikus pólusdöntés kompenzációt.

A CHCNAV LandStar terepi szoftveren keresztül vagy az iBase GNSS vevővel kombinálva egy GNSS RTK hálózathoz csatlakoztatható, az i73 GNSS rendkívül produktív rover felméréshez bármilyen topográfiai, térképészeti vagy építkezési alkalmazásban.

LETÖLTÉSEK

i73 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
Sokoldalú, hatékony és könnyen használható vizuális IMU-RTK
i93
Robosztus tablet a professzionális adatgyűjtéshez
lt800-h-android-tablet-gnss-gis-data-collection-chcnav
Földmérési és térképészeti applikáció Androidra
landstar-7-8-app-surveying-mapping-android-graphic-rendering-data-collection-chc-navigation