HCE320

Android alapú terepi adatgyűjtő

Kategória:

Leírás

HCE320

Android alapú terepi adatgyűjtő

Részletek

hce320_

Nagy AMOLED kijelző

5.5” AMOLED kijelzővel felvértezett, melynek segítségével tűélesen menedzselhetjük terepi munkánkat még erős napsütésben is.

Android 7.1 Operációs rendszer

Az Android operációs rendszer megkönnyíti a kezelést, és a Qualcomm® MSM8940 Octa Core 1.4 GHz processzor nagyszerű hátteret biztosít a szoftvernek.

Hosszú üzemidő

A 8000mAh akkumulátornak köszönhetően akár 16 órát is dolgozhatunk vele megszakítás nélkül, így biztosan garantált, hogy nem merül le nap végére. A QC 3.0 technológiának köszönhetően nem több, mint 4 óra szükséges a teljes feltöltéshez nulláról.

Terepálló dizájn

Por- és vízálló kialakítás ipari körülményekhez. A HCE320 1,2 m magasból leejtve sem törik össze ésmegtartja a szigorú IP67 és MIL-STD-810G tanúsításokat. Az extra könnyű és masszív kialakítás miatt a HCE320 még könnyebben és kényelmesebben használható bármilyen térinformatikai, térképészeti, földmérési és építkezési területen.

ISMERTETŐ

A HCE320 egy professzionális Android operációs rendszerrel működő terepi kezelő, mely a legkritikusabb terepi körülmények között is jól alkalmazható.

A HCE320 terepállóságát garantálja az IP67 por- és vízállóság besorolása, valamint az, hogy 1.2 m-ről betonra ejthető. Mindemellett a 8000 mAh akkumulátor garantálja, hogy megszakítás nélkül dolgozzunk a terepen akár 16 órát.

Rendelkezik több féle szenzorral, úgy mint G-sensor , E-compass, gyroscope, stb., valamint számos kommunikációs lehetőséggel: Bluetooth, Wi-Fi, dual SIM.

Bármely Android platformon működő terepi adatgyűjtő applikációval kompatibilis, éppen ezért a HCE320 egy abszolút jövőbe mutató GNSS adatgyűjtő, mely számos lehetőséget nyújt a felhasználónak.

 

LETÖLTÉSEK

HCE320 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Terepálló kontroller
hce600
Nagy pontosságú felmérésekre tervezett, könnyen kezelhető, Androidos szoftver.
landstar7
Masszív 8 hüvelykes táblagép a mobil munkaerőhöz
lt700_v