Apache5 USV

Professzionális USV megoldás a mederfelméréshez

Kategória:

Leírás

Apache5 USV

Professzionális USV megoldás a mederfelméréshez

Részletek

apache5_

Egyszemélyes működtetés

Kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, (10 kg az akkumulátor és az echo sounder nélkül) hogy akár egy ember is képes legyen szállítani, kalibrálni és működtetni a rendszert egyszerűen.

Triple-hulled Vessel design

A levehető triple-hulled vessel design tökéletesen megfelel a kölünböző környezeti viszonyoknak. Dupla lebegő testtel van felszerelve, a hajótest egyensúlyának megőrzése érdekében, akár a nyílt vizen is. A lebegő testek eltávolíthatóak, ha sekély tóban vagy csatornában történik a mérés.

Abszolút lineáris technológia

Az APACHE 5 egyesíti a nagy pontosságú pozicionálási és irányítási technológiát, hogy a komplexebb körülmények ellenére is a hajótest egyenes hajózást biztosítson.

Nagyfelbontású videokamera

Ez az egyedülálló szolgáltatás az APACHE 5 valós idejű videó visszajelzését nyújtja akár 2 km-ig is, amikor láthatáron kívül esik vagy a leszállt köd miatt nem látható. Az élő videofelvétel növeli az elvégezendő munka hatékonyságát és a biztonságát veszélyes helyzetekben.

ISMERTETŐ

Az APACHE 5 a CHCNAV egy professzionális USV megoldása, mely egyesíti az egy- és többsávos echo sounder. Leválasztható hármas hajótestű hajó, amely kiküszöböli a különböző környezeti korlátokat, mint például a nyílt vízi vagy a sekély vonalvezetést, anélkül hogy aggódni kellene a zátonyra futástól.

Az APACHE 5 tökéletes megoldás a hidrográfiai felmérésekhez és a térképezéshez, a csatorna felmérésekhez és a vízalatti geológiai kutatásokhoz. A rendszer távvezérlésű vagy teljesen autonóm egyaránt lehet, annak érdekében, hogy jelentősen javítsa az üzemeltetők biztonságát.

A nagyfelbontású vezeték nélküli kamera és a single beam echo sounder az APACHE 5 alapfelszereltsége. Továbbá GNSS RTK vevő áll rendelkezésre, hogy valós idejű nagypontosságú koordinátákat szolgáltathasson a hajó.

Az APACHE 5 több érzékelő segítségével gyűjti és tárolja a valós idejű adatokat. A hármashéjú korróziógátló technológia teszi alkalmassá a műszert bármilyen környezeti körülmény kivédésére.

LETÖLTÉSEK

Apache5 katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Mobil térképezési megoldás
alpha3d
Hordozható USV megoldás a mederfelméréshez.
new_apache3