P5E GNSS

Multifunkcionális referenciavevő Integrált Linux rendszerrel

Leírás

P5E GNSS

Multifunkcionális referenciavevő Integrált Linux rendszerrel

Részletek

p5e

336 Csatorna és Multi-Konstelláció

A 336 csatornával a P5E-Net-et GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou és SBAS műholdas jelek, illetve az L-sáv egyidejű nyomon követésére tervezték.

L-Band PPP

L-Band és az RTX ™ kompatibilis, a P5E-Net korlátozás nélkül működhet akár bázisként, akár roverként távoli régiókban, ahol a hálózat és a GNSS bázis nem könnyen elérhető..

Többféle tápegység

Két külső bemeneti és az Ethernet hálózaton keresztüli tápellátás. A nagyobb belső akkumulátor kapacitás alacsonyabb fogyasztás mellett akár 20 órás működési időt is támogat.

Intelligens adatkezelés

A ciklusos GNSS adattárolás és a tömörített adatformátum opció biztosítja a memória hatékony felhasználását. Az adatokhoz webes felületen, beépített FTP-kiszolgálón keresztül lehet hozzáférni, vagy úgy konfigurálhatják, hogy távoli FTP-helyekre továbbítsa. 32 Gb belső tároló és 1 TB külső lemezes tárolás. Továbbá, intelligens biztonsági funkciók.

ISMERTETŐ

Intelligens és stabil. A multifunkcionális P5E-Net GNSS referencia-vevővel garantáljuk a kiemelkedő teljesítményt minden környezetben. Integrált Linux rendszerrel, 336 csatornával a multi-konstellációs adatokhoz, beleértve az L-sávot, valamint a jelentős tárolási és akkumulátorkapacitást, a P5E-Net GNSS referencia vevő működése megbízható és egyszerű.

A P5E-Net GNSS referencia-vevő fejlett megoldásokat kínál különböző iparágak számára, mint például a GNSS földi kit. rendszere, deformációfigyelés, légköri kutatás, szeizmikus tanulmányok, precíziós gazdálkodás, gépvezérlés és jármű- és hajónavigáció.

 

LETÖLTÉSEK

P5E GNSS katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
8 hüvelykes professzionális RTK táblagép, hogy kéznél legyenek a pontos adatok.
lt700h_product
Nagy pontosságú felmérésekre tervezett, könnyen kezelhető, Androidos szoftver.
landstar7
Többcsatornás vevőkészülék, amely cm pontosságú pozicionálást biztosít
p2
Kettős antennájú, nagy pontosságú vevő
p2elite
Kettős antennájú, nagy pontosságú vevő
p2pro
Multifunkcionális referenciavevő Integrált Linux rendszerrel
antennak