P2 Elite GNSS

Kettős antennájú, nagy pontosságú vevő

Leírás

P2 GNSS

Kettős antennájú, nagy pontosságú vevő

Részletek

p2elite

Nagy teljesítményű pozicionálás

Fejlett és a terepen bevált 336 csatornás GNSS kettős antenna, pozicionálási és irányítási technológia, amely támogatja az összes jelenlegi és jövőbeni GNSS jelet. A P2 Elite támogatja a Trimble RTX ™ és az OmniSTAR® korrekciós szolgáltatásokat.

Magasan integrált dizájn

A P2 Elite GNSS érzékelő nagy összeköttetést biztosít az integrációhoz, hogy bármilyen körülmények között pontos pozicionálást érjen el, RTG hálózatokból származó 4G NTRIP / TCP korrekciók felhasználásával vagy rádiómodemen keresztül sugározva.

Bővített kapcsolat

A gazdag hardver interfészek révén az integráció zökkenőmentes minden alkalmazásban: soros portok, CAN Bus protokoll (opcionális), RJ45 ethernet kapcsolat és alacsony késleltetésű PPS kimenet. Csatlakoztassa a P2 Elite szenzort az ipari szabványú Ethernet porton keresztül, és a webes felületen keresztül teljes mértékben ellenőrizheti konfigurációját.

Ténylegesen több alkalmazás

A P2 Elite az egyik legerősebb elérhető GNSS vevő multi-alkalmazás számára. Széles csatlakozási lehetőségeket kínál, hogy pontosan megfeleljen a kitűzött követelményeknek.

ISMERTETŐ

A P2 Elite GNSS érzékelő egy kettős antennájú, nagy pontosságú vevő, amelyet úgy terveztek, hogy megbízható és pontos irányítási és pozicionálási megoldásokat biztosítson az igényes alkalmazásokhoz. Valóban sokoldalú a beágyazott 4G és rádiómodemekkel, a P2 Elite GNSS érzékelő nagyszerű összeköttetést biztosít a pontos helymeghatározás eléréséhez bármilyen körülmények között, RTTR hálózatok NTRIP / TCP
korrekcióinak felhasználásával vagy az építkezésen sugárzott rádiómodem segítségével.

A legújabb GNSS technológia egy rendkívül robusztus IP67 és könnyű házba integrálva. A P2 Elite GNSS érzékelőt úgy építették meg, hogy megfeleljen a legszigorúbb védelmi előírásoknak és biztosítsa a megszakítás nélküli teljesítményt. Legfeljebb 50Hz pontos pozicionálási és irányadatokat ad ki (0,15 ° pontosság, 1 méteres antenna alapvonallal).

A CHCNAV P2 Elite GNSS érzékelője nagyon költséghatékony megoldást kínál sokféle helyzet- és
helymeghatározásra. Navigációs alkalmazások: tengeri, pilóta nélküli navigáció, ipari automatizálás, robotika, gépvezérlés, kikötő-automatizálás…

LETÖLTÉSEK

P2 Elite katalógus

magyar nyelvű

TOVÁBBI TERMÉKEK

Previous
Next
Nagyszerű teljesítmény terepi munkákhoz
i73-side-view-2
"All-in" IMU-RTK GNNS vevő
i83
Geodéziai mérésekhez és mérnöki munkákhoz
i90
8 hüvelykes professzionális RTK táblagép, hogy kéznél legyenek a pontos adatok.
lt700h_product
Nagy pontosságú felmérésekre tervezett, könnyen kezelhető, Androidos szoftver.
landstar7
Többcsatornás vevőkészülék, amely cm pontosságú pozicionálást biztosít
p2
Kettős antennájú, nagy pontosságú vevő
p2pro
Multifunkcionális referenciavevő Integrált Linux rendszerrel
p5e
Multifunkcionális referenciavevő Integrált Linux rendszerrel
antennak